Vyrážate do spoločnosti? Vybavte sa štýlovými hodinkami, s ktorými vám neskorý príchod nehrozí

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 15. decembra 2020, 15:02

Chystáte sa na spoločenskú udalosť?V tom prípade si dajte záležať nielen na správne zvolenom oblečení a obuvi, ale myslite aj na detaily – práve tie totiž celkový outfit doladia. Nadčasovým a elegantným doplnkom sú pánske hodinky. Aké zvoliť k obleku?

V jednoduchosti je krása

Aj keď sa módne pravidlá v posledných rokoch značne rozvoľňujú, zobrať si k spoločenskému odevu športové hodinky je stále vnímané ako prešľap. Pánske hodinkydo spoločnosti by mali byť predovšetkým jednoduché a nekradnúť príliš pozornosti samé pre seba. Vyhnite sa preto hodinkám so stopkami, subciferníkmi alebo podsvietením. Kvalita je v tomto prípade ukrytá v detailoch a presnom mechanickom spracovaní.

Ako poznať spoločenské hodinky?

Myslite na to, že hodinky budete chcieť ľahko skryť pod manžetu košele, preto voľte menšiu veľkosť ako puzdra (ideálne okolo 40 mm), tak remienka. Ten by mal byť kožený, keďže pôsobí omnoho formálnejšie než ten kovový, a pri výbere jeho farby sa tiež držte pri zemi. Vhodné sú tlmené farby – od čiernej cez šedú až po odtiene hnedej, vďaka ktorým remienok jednoducho zladíte s opaskom a obuvou.

TissotChemin des Tourelles – moderný duch v klasickom tele

Od švajčiarskych hodiniek nemožno očakávať nič iného než perfektnú kvalitu v nadčasovom dizajne. Presne to vám ponúkajú pánske hodinky TissotChemni des Tourelles, ktoré sú navyše jedny z mála spoločenských hodiniek vybavených funkciou GTM, teda ukazovateľom druhého svetového času. Na zadnej strane sa pod priehľadnou korunkou ukrýva pekne zaoblený strojček, konkrétne strojček Powermatic 80 značky ETA, ktorý ponúka aj úctyhodnú 80hodinovú rezervu chodu.

Hamilton Jazzmaster – unikát medzi spoločenskými hodinkami

Pánske hodinky Hamilton Jazzmaster sa na prvý pohľad vymykajú svojím dizajnom a práve to z nich robí naozaj zaujímavý kúsok do zbierky. Nie sú to len dômyselné priehľady na strojček, ale tiež arabské číslice a decentná luminiscencia, čo pritiahne vašu pozornosť a chvíľu budete váhať, či sa skutočne jedná o vhodné spoločenské hodinky. V tomto prípade je ale na mieste privreť oči – len si predstavte, ako sa budú vynímať na vašom zápästí.

Certina DS-8 – len tak niečo ich nerozhodí

Elegantné spoločenské hodinky Certina DS_8 vás nadchnú jednoduchým a prehľadným ciferníkom, ktorý chráni antireflexné zafírové sklíčko. Puzdro s priemerom 41 mm padne na väčšinu pánskych zápästí a jeho oceľové prevedenie si skvelo rozumie s koženým remienkom v čiernej farbe. Vďaka unikátnej technológii DS (DoubleSecurity) sa o hodinky nemusíte báť – pýšia sa zvýšenou odolnosťou voči nárazom aj vode. K obleku celkom ideálna voľba.

Urobte skvelý prvý dojem s kvalitnými hodinkami. Široký výber pánskych hodiniek nájdete na Heureka.sk. Využijete možnosť zvoliť si materiál a farbu remienka a ďalšie požadované vlastnosti. S výberom vám tiež pomôžu recenzie a hodnotenie mužov, ktorí si konkrétne pánske hodinky kúpili pred vami.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 10. mája. Tento deň je Svetovým dňom pohybu ku zdraviu. Meniny má Viktória.
  • 10.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Plánovaná už raz odkladaná udalosť Natrime si svoje mesto sa v sobotu 4. mája uskutočnila v dopoludňajších hodinách. Iniciatíva vznikla…
  • 10.05.2024, 00:01
  • Piešťany / Spravodajstvo
sobota, 11. mája 2024
Meniny má Blažena, zajtra Pankrác