ObFZ Trnava ocenil jubilantov

V utorok 1. decembra sa v priestoroch Oblastného futbalového zväzu Trnava uskutočnila po zasadnutí VV ObFZ veľmi milá slávnosť. Nakoľko sa januárové tradičné halové turnaje zrušili, kde bolo zvykom odovzdať ocenenia, VV si pozval jubilantov, ktorí sa dožili v druhom polroku 2020 okrúhleho životného jubilea, na ktorých sa tradične ocenenia odovzdávali.

Dlhoročný funkcionár Ratnoviec Emil Kútny dostal k 70tke ocenenie od predsedu ObFZ Trnava V. Hracha. © ObFZ Trnava

Pri tejto príležitostí členovia VV ObFZ Trnava na čele s predsedom p. Hrachom odovzdali jubilantom pamätné plakety ObFZ. Ocenení jubilanti boli – dlhoročný člen ŠTK ObFZ Trnava Michal Verchola (60 rokov), dlhoročný funkcionár a ISSF manažér FK Slovan Koplotovce Peter Poláčik (60 rokov), dlhoročný funkcionár, manažér OFK Ratnovce a člen Revíznej komisie ObFZ Trnava Emil Kútny (70 rokov), dlhoročný funkcionár a hráč OFK Drahovce Miloš Kocian (60 rokov), dlhoročný funkcionár a hráč OFK Drahovce Eduard Jankech (50 rokov), dlhoročný funkcionár a hráč OFK Drahovce  Luboš Šerjeník (50 rokov).

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava