Rezort Piešťany pripravuje regionálnu kartu výhod pre miestnych i turistov

  • Inzercia / Piešťany
  • 9. decembra 2020, 00:01

Držitelia karty si budú môcť uplatňovať zľavy v reštauráciách, obchodoch, múzeách, na liečebných a wellness procedúrach aj pri návšteve ďalších atraktivít piešťanského regiónu. Pre obyvateľov okresu Piešťany bude určená ročná karta výhod, turisti budú mať na výber týždennú alebo mesačnú kartu.

Pre obyvateľov okresu Piešťany bude určená ročná karta výhod, turisti budú mať na výber týždennú alebo mesačnú kartu. (Autor: Rezort Piešťany)

Regionálna karta bude fungovať na princípe združenia balíkov výhod, ktoré používateľom ponúknu jednotlivé subjekty cestovného ruchu v regióne. Môže ísť napríklad o rôzne typy zliav v ubytovacom či stravovacom zariadení, pričom zapojené subjekty si nastavujú výšku zliav a ich frekvenciu využitia vo svojej prevádzke.

„Pokiaľ budú mať podnikatelia záujem, môžeme nastaviť systém aj ako vernostný program, teda hostia si budú na kartu zbierať body a po dosiahnutí istého počtu vernostných bodov ich môžu premeniť na nejakú výhodu u poskytovateľa,“ dopĺňa Ing. Tatiana Nevolná, výkonná riaditeľka Oblastnej organizácie cestovného ruchu Rezort Piešťany (Rezort).

Možnosti karty sú veľké

Do budúcnosti uvažuje Rezort aj o tom, že by kartu nastavili ako platobnú bránu. Obyvateľ Piešťan alebo návštevník mesta by si zakúpil kartu za zvýhodnených podmienok a kredity by mohol míňať v zapojených prevádzkach v celom regióne.

„V systéme dokážeme vytvoriť aj časovo obmedzenú zľavu, čo je výborná možnosť napríklad pre prevádzky, ktoré potrebujú v istom období naplniť kapacity alebo budú ponúkať sezónne menu,“ hovorí Nevolná. V prípade takýchto špeciálnych akcií by držitelia karty dostali upozornenie o časovo obmedzenej ponuke.

Spustenie karty výhod v piešťanskom regióne plánuje Rezort začiatkom roka 2021. Karta bude mať digitálnu aj papierovú formu.

Atraktívna karta s množstvom výhod

Tatiana Nevolná sa v súvislosti s prípravou systému obracia na subjekty cestovného ruchu: „V tejto fáze by som chcela vyzvať reštaurácie, kaviarne, hotely, penzióny, múzeá, športoviská a všetky ďalšie subjekty cestovného ruchu v Piešťanoch a okolí, aby sa v prípade záujmu do projektu zapojili. V pilotnom roku budú mať účasť na tomto regionálnom systéme spoločného marketingu úplne zadarmo, a to bez ohľadu na to, či sú alebo nie sú členmi Rezortu. Naším spoločným záujmom je, aby bola karta atraktívna a ponúkala mnoho výhod. Je to jeden zo spôsobov, ako pritiahnuť do nášho regiónu čo najviac turistov. Na príklade iných slovenských regiónov vidíme, že karta výhod je veľmi obľúbený a využívaný produkt.“

Každý, kto má záujem zapojiť sa do projektu regionálnej karty výhod, sa môže so svojou ponukou obrátiť priamo na OOCR Rezort Piešťany – e-mailom info@visitpiestany.sk alebo telefonicky na čísle 0917/173 119.

Oblastná organizácia cestovného ruchu Rezort Piešťany má 20 členov: Mesto Piešťany, Slovenské liečebné kúpele Piešťany, Mesto Vrbové, Obec Banka, Obec Moravany nad Váhom, Obec Veľké Orvište, Obec Ostrov, Obec Ratnovce, Obec Bašovce, Hotel Park****, Zuckmann Villa****, Hotel Park Avenue****, WINTER média, a. s., La Musica, WHY NOT COFFEE?!, IN VINO wine bar&shop, Obec Drahovce, Letisko Piešťany, Obec Trebatice a Obec Jalšové.  

(inz)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava