Vianočný darček pre každého

  • Inzercia
  • 4. decembra 2020, 16:00

Aj tento rok pripravil piešťanský poskytovateľ pripojenia chceminternet.sk pre svojich klientov niečo výnimočné. Surfujte pol roka zadarmo bez obmedzení a sledujte revolučnú IP televíziu s viac ako 80 programami, 7-dňovým archívom a 50 hodinami nahrávok 2 mesiace zadarmo a bez viazanosti. S IP televíziou môžete sledovať obľúbené programy a počúvať rádiá kdekoľvek a kedykoľvek. Vianočný darček vo forme tejto jedinečnej ponuky […]

Aj tento rok pripravil piešťanský poskytovateľ pripojenia chceminternet.sk pre svojich klientov niečo výnimočné.

Surfujte pol roka zadarmo bez obmedzení a sledujte revolučnú IP televíziu s viac ako 80 programami, 7-dňovým archívom a 50 hodinami nahrávok 2 mesiace zadarmo a bez viazanosti. S IP televíziou môžete sledovať obľúbené programy a počúvať rádiá kdekoľvek a kedykoľvek.

Vianočný darček vo forme tejto jedinečnej ponuky dostane každý – verní i noví zákazníci. Viac informácií nájdete na tejto adrese.

Chceminternet.sk ponúka kvalitné pripojenie k internetu na doma, do kancelárie, na chatu, či kamkoľvek inam. Medzi hlavné výhody patrí vysoká rýchlosť a stabilita pripojenia.

Zaujala Vás ponuka?

Kontaktujte nás na čísle +421 33 32 11 666, mailom na adrese info@chceminternet.sk v alebo nás navštívte na adrese Školská 14 v Piešťanoch.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav