Advent sa začal hasením horiaceho auta vo Vrbovom

  • Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 1. decembra 2020, 00:02

Piešťanskí hasiči zasahovali pri tragickom požiari v Ostrove, lovili utopené auto v potoku Dubová, asistovali zdravotníkom pri znesení pacientov do sanitiek, ale aj hasili auto vo Vrbovom.

Vo Vrbovom hasili požiar vozidla dobrovoľní aj profesionálni hasiči. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

V pondelok 23. novembra podvečer hasiči zasahovali pri požiari bytu v obci Ostrov, pri ktorom prišiel o život muž. Viac o udalosti píšeme v samostatnom článku.

V stredu 25. novembra sa hasiči pustili do výlovu auta, ktoré jeho vodič okúpal v potoku Dubová v priemyselnom areáli. Najskôr sa presvedčili, či je prázdne, potom ho napojili na navijak a vytiahli z vody.

Dvakrát hasiči pomáhali znášať pacientov z vyšších poschodí ich príbytkov do sanitiek. Prvého pomohli naložiť v stredu v noci na sídlisku Adam Trajan a o druhého sa postarali rovnakým spôsobom vo štvrtok 26. novembra na Winterovej ulici.

V plameňoch sa nachádzalo osobné motorové vozidlo na Piešťanskej ulici vo Vrbovom, keď tam v nedeľu 29. novembra dopoludnia dorazili piešťanskí aj vrbovskí hasiči. Na likvidáciu požiaru použili dva vysokotlakové prúdy vody. Horiace auto uhasili spoločnými silami, následne vykonali potrebné technické a zabezpečovacie opatrenia a zlikvidovali vytečené prevádzkové kvapaliny.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín