Rodiny, zapojte sa do facebookovej výzvy materského centra

I keď Materské centrum Úsmev v Piešťanoch nemôže organizovať svoje tradičné aktivity pre rodiny s deťmi, predsa v ňom vymysleli, ako zorganizovať voľnočasový program. Zapojiť sa môžete kedykoľvek, keď vám to vyhovuje.

Tento týždeň výzva súvisí s dobrým jedlom. (Autor: MC Úsmev)

Materské centrum Úsmev pozýva všetky rodiny s deťmi, aby sa zapojili do verejnej hry s názvom Spolu hoci nadiaľku. Každý týždeň uverejní na svojej facebookovej stránke výzvu s konkrétnou tematikou. Poňatie výzvy je výlučne na členoch rodiny, pričom ocenené bude jej výnimočné a nápadité prevedenie. Jedinou podmienkou zapojenia do hry je zaslanie fotografie, ktorá zachytáva tému aktuálnej výzvy.

Množstvo fotiek ani čas ich zaslania nie je limitovaný. Rodina má na to celý týždeň, takže aktivitu môže zrealizovať, keď jej to vyhovuje. Nové výzvy sa zverejňujú v nedeľu. Rodina sa môže zapojiť kedykoľvek a podmienkou nie je absolvovať kompletnú hru. Každá rodina, ktorá sa zapojí, bude odmenená maličkosťou. V závere hry, teda 27. decembra, jednu fotografiu vyžrebujú a jej majitelia získajú zvláštnu odmenu.

V materskom centre veria, že rodiny, ktoré sa do akcie zapoja, zažijú prostredníctvom hry veľa zábavy a príjemných spoločných chvíľ. Rodiny totiž vnímajú ako kreatívne tímy a tešia sa, že budú môcť spoločne zdieľať zážitky z hry prostredníctvom zaslaných fotografií. Určite si mnohí nájdu vo fotkách inšpiráciu, ako pestrejšie tráviť voľný čas.

Na záver treba už len prezradiť, že aj napriek všetkým obmedzeniam a reštrikciám MC Úsmev pripravuje do konca roka pre rodiny výnimočné prekvapenie.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj