Venčenie je pozastavené do konca týždňa

Od 24. októbra na Slovensku platil zákaz vychádzania. Medzi spomenutými výnimkami sa nenachádzala návšteva zvieracieho útulku, tak napokon aj piešťanské Regionálne centrum Slobody zvierat svoje brány zavrelo.

Aj tieto biele klbká čakajú na nový láskavý domov. (Autor: Útulok Piešťany)

V praxi to znamená, že v útulku je pozastavená možnosť venčiť psy. Toto opatrenie predĺžili do 8. novembra, tak ešte do konca tohto týždňa v rámci bezpečnosti chlpáče strávia čas bez návštevníkov. Útulok tiež informuje, že pokiaľ chcete priniesť materiálne veci, je to možné, no v skrátenom čase od 8.00 do 15.00 h. Ak teda máte krmivo, prípadne čistiace prostriedky, deky či koberce, ktoré chcete venovať zvieratám, prineste ich na Priemyselnú ulicu.

Ak uvažujete nad tým, že najbližšie roky chcete stráviť so zvieracím spoločníkom, prehliadnite si webovú databázu chlpáčov, ktorí do útulku pribúdajú aj počas pandémie. Tým, že dáte domov opustenému zvieraťu, nielenže získate skvelého a vďačného spoločníka, ale urobíte aj dobrý skutok. V útulku sa nachádzajú mladé i staršie psy, malé, veľké, vyhodené, týrané, ale i opustené. Nájdete tam alebo u „dočaskárov“ tiež mnoho mačiek, ktorých je toľko, že ich často už ani nemôžu prijímať.

Všetky zvieratá si môžete pozrieť na stránke www.utulok-piestany.sk v sekcii Databáza zvierat.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava