POLÍCIA: Oddelenia cudzineckej polície bude možné znova navštíviť od 9. novembra

  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
  • 4. novembra 2020, 10:00

Polícia žiada klientov, aby pri návšteve pracoviska mali pri sebe tlačivo žiadosti, ktoré si klient vytlačí po rezervácii termínu.


ilustr. foto. (Autor: vd)

Polícia obnovuje režim na stránkových pracoviskách jednotlivých oddelení cudzineckej polície. Od pondelka 9. novembra ich bude možné za dodržiavania hygienických opatrení znova navštíviť. V tlačovej správe o tom informovala hovorkyňa Prezídia Policajného zboru Denisa Bárdyová. Oddelenia žiadajú klientov, aby pri návšteve pracoviska mali pri sebe tlačivo žiadosti, ktoré si klient vytlačí po rezervácii termínu, keďže sa tak zrýchli proces vybavenia objednaných klientov na stránkovom pracovisku.

Životné situácie, ako žiadosť o udelenie prechodného pobytu; žiadosť o obnovenie prechodného pobytu; žiadosť o registráciu práva občana Európskej únie (EÚ); žiadosť o registráciu práva na pobyt rodinného príslušníka občana EÚ; žiadosť o registráciu práva na trvalý pobyt rodinného príslušníka občana EÚ; žiadosť o udelenie trvalého pobytu na päť rokov; žiadosť o udelenie trvalého pobytu na neobmedzený čas; žiadosť o udelenie dlhodobého pobytu, sa budú vybavovať len na základe online objednávky cez elektronický objednávací systém. Všetky ostatné životné situácie, ktoré klient potrebuje riešiť, budú vybavované bez potreby online rezervácie.

sita

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava