Po celoplošnom testovaní kontrolovali dodržiavanie opatrení aj u ľudí bez domova v Piešťanoch

  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
  • 4. novembra 2020, 14:27

Po celoplošnom testovaní kontrolovali dodržiavanie opatrení aj u ľudí bez domova v Piešťanoch.


Policajti spolu s kolegami z mestskej polície a sociálnymi terénnymi pracovníčkami kontrolovali dodržiavanie opatrení súvisiacich so zamedzením šírenia koronavírusu u ľudí bez domova v Piešťanoch. Ako informovala trnavská krajská polícia, spoločne navštívili sedem miest, kde sa zdržiavajú prevažne osoby bez trvalého pobytu. Podľa informácií z mesta sa v prevažnej väčšine aj tieto osoby zúčastnili na plošnom testovaní. Ľudia, ktorí boli pozitívni alebo sa otestovať nedali, dodržiavali pri kontrole nariadenú karanténu, a to na miestach ich obvyklého pobytu. Pracovníčky z mesta ich zároveň informovali, že v prípade karantény môžu využiť zriadené karanténne mestečká. Zdravým osobám odporučili presun do azylového domu a ponúkli im trvanlivé potraviny.

Ako uviedla polícia, v rámci bežného výkonu služby zaznamenala u ľudí v rámci Trnavského kraja skôr zodpovedný prístup a pri kontrole zákazu vychádzania doposiaľ osoby nemali problém predložiť certifikát o testovaní.

sita

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav