SOKOLOVCE: ÚTOK S MAČETOU AJ ZRANENIA

  • Piešťanský týždeň / Nezaradené / Spravodajstvo / Región
  • 22. októbra 2020, 14:37

Polícia zadržala po útoku päť osôb. Piešťanská polícia obvinila štyroch mužov z výtržníctva a najstaršieho, 35 ročného muža aj z ublíženia na zdraví.


Útok v Sokolovciach. (Autor: PZ SR)

K incidentu došlo v utorok 20. októbra , v poobedných hodinách. Súrodenci a ďalší dvaja muži z Plaveckého Štvrtku, si údajne v obci mali hľadať prácu. Ľuďom v dedine ponúkali pomoc pri stavebných úpravách. Keď sa domáci snažili päticu požiadať, aby odišli z dediny preč, vznikla medzi nimi roztržka. Jeden z nich najskôr zatlačil 47 ročného miestneho muža kontajnerom o auto a neskôr sa pridali k útoku aj ostatní z partie. Na muža sa zahnali mačetou a potom ho fyzicky neznámym predmetom napadli. Mužovi spôsobili zlomeniny viacerých častí tváre s dobu liečenia 4 až 5 týždňov a dali sa na útek.

Krátko na to ich všetkých zadržali policajti z Hlohovca a umiestnili do cely policajného zaistenia. Policajti ich na základe dôkazov obvinili a predložili spis prokurátorovi, ktorý bude rozhodovať aj o väzobnom stíhaní pre jedného z nich.

SOKOLOVCE: ÚTOK S MAČETOU AJ ZRANENIA POLICAJTI ZADRŽALI PO ÚTOKU 5 OSÔB

SOKOLOVCE: ÚTOK S MAČETOU AJ ZRANENIAPOLICAJTI ZADRŽALI PO ÚTOKU 5 OSÔBPiešťanská polícia obvinila štyroch mužov z výtržníctva a najstaršieho, 35 ročného muža aj z ublíženia na zdraví. K incidentu došlo v utorok, v poobedných hodinách. Súrodenci a ďalší dvaja muži z Plaveckého Štvrtku, si údajne v obci mali hľadať prácu. Ľuďom v dedine ponúkali pomoc pri stavebných úpravách. Keď sa domáci snažili päticu požiadať, aby odišli z dediny preč, vznikla medzi nimi roztržka. Jeden z nich najskôr zatlačil 47 ročného miestneho muža kontajnerom o auto a neskôr sa pridali k útoku aj ostatní z partie. Na muža sa zahnali mačetou a potom ho fyzicky neznámym predmetom napadli. Mužovi spôsobili zlomeniny viacerých častí tváre s dobu liečenia 4 až 5 týždňov a dali sa na útek.Krátko na to ich všetkých zadržali policajti z Hlohovca a umiestnili do cely policajného zaistenia. Policajti ich na základe dôkazov obvinili a predložili spis prokurátorovi, ktorý bude rozhodovať aj o väzobnom stíhaní pre jedného z nich.V zmysle zákona im môže hroziť trest odňatia slobody až na 3 roky.

Uverejnil používateľ Polícia SR – Trnavský kraj Štvrtok 22. októbra 2020

V zmysle zákona im môže hroziť trest odňatia slobody až na 3 roky.

PZ SR

322 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 18. marca. Tento deň je Medzinárodným dňom planetárií. Meniny má Eduard.
  • 18.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dobrovoľní hasiči z Pobedima si vynovili kuchyňu. Nové spotrebiče aj linku už naplno užívajú, rekonštrukcia i zariadenie priestoru, kde si…
  • 16.03.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je sobota 16. marca. V tento deň sa v Hronských Kosihoch v roku 1943 narodil a 21.11.2008 v Piešťanoch…
  • 16.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 19. marca. Tento deň je Sviatkom sv. Jozefa. Meniny má Jozef.
  • 19.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 19. marca 2024
Meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav