Piešťanka, prvá vicemiss Slovensko z roku 2013, má dvojičky

Prvej vicemiss Slovensko 2013 – Nikolete Rapáčovej, rodenej Duchoňovej, z Piešťan, ktorá momentálne žije aj so svojím manželom v Spišskej Novej Vsi – sa narodili dvojičky. Chlapci Aaron a Arthur Rapáčovci sú nielen ešte krajší, než si ich Nikoleta vysnila, ale obom rodičom výdatne pomáhajú. Tatinovi, aby mohol pokračovať v kariére hokejového hráča i manažéra, a maminke, aby úspešne zavŕšila bakalárske štúdium.

Chlapci Aaron a Arthur sú vraj úžasní, dá sa pri nich hrať hokej i študovať. (Autor: archív rodiny)

Súrodenci sa narodili 4. augusta o 8.14 hodine v košickej pôrodnici. Aaron vážil 3070 g a meral 46 cm, Arthur bol o niečo drobnejší, jeho miery boli 2840 g, 47 cm.

„Bábätká sa majú úžasne, sú to absolútne lásky, veľmi dobré a poslušné. Hoci ma mnohí strašili, aké náročné to s dvojičkami bude, zatiaľ som naozaj šťastná a nemenila by som za nič na svete. Zvládame to veľmi dobre. Chlapcom chutí papať, takže priberáme viac ako ukážkovo a rastieme každý deň. Tešíme sa, že prichádza chladnejšie počasie a môžeme si užívať dlhé prechádzky. Tie majú najradšej,“ zdôverila sa Nikoleta.

Vychádzky si naozaj užívajú dosýta. „Aj preto, že tehotenstvo som mala pre koronu náročné. Bolo rizikové, takže som strávila väčšinu času doma, takže prechádzky sú to, čo mi veľmi chýbalo, a ocením vynahradenie si všetkých tých týždňov, ktoré som strávila v interiéri bytu. Všetko však nakoniec dobre dopadlo a aj vďaka primárovi Erikovi Dosedlovi zo súkromnej nemocnice Šaca v Košiciach sme vydržali až do 38. týždňa, z čoho som šťastná a pyšná na chlapcov, ako úžasne to vydržali.“

Nikoleta Rapáčová študovala v Nitre kulturológiu. Tú ukončila a momentálne študuje psychológiu v Ružomberku. „Práve sa mi začal tretí ročník, takže verím, že ho úspešne ukončím a získam bakalársky diplom z psychológie. Manžel pred dvomi rokmi prerušil zo zdravotných problémov hokejovú kariéru a začal pracovať ako športový manažér v hokejovom klube v Spišskej Novej Vsi. Momentálne sa však vrátil k aktívnej hráčskej kariére a okrem manažérskych povinností hrá i hokej, nakoľko klub sa snaží dostať do Tipos extraligy. Takže doma máme rozhodne veselo, ale myslím si, že nám ide dokonale zladiť všetky povinnosti. A deti nám pomáhajú,“ usmiala sa šťastná mamička.

Mladej rodinke srdečne blahoželáme! 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek