Trebatice: Pri novej čerpacej stanici nabúrali dve autá

Piešťanskí hasiči vyrážali po silnom vetre, ktorý sa prehnal regiónom v pondelok 5. októbra, smerom k Havranu, kde sa nebezpečne nakláňal strom nad cestou. Hasiči prekážku, ktorá bola asi vo výške dva metre nad komunikáciou, odstránili.

Pri čerpacej stanici v Trebaticiach sa zrazili dve osobné autá značky Volkswagen. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

Na streche skončilo v stredu 7. októbra osobné motorové vozidlo za Vrbovým na ceste za odbočkou na Krajné. Pri nehode sa zranili dve ženy, postarali sa o nich záchranári. Hasiči vykonali na aute potrebné protipožiarne opatrenia. Počas nehody nebol prejazdný jeden pruh cesty.

V hoteli Esplanade v piešťanských kúpeľoch mali v piatok 9. októbra požiar, našťastie len malého rozsahu. K výjazdu povolali piešťanských hasičov aj členov DHZO Moravany nad Váhom. Tých už čakal ich kolega z kúpeľov. Vyzbrojení termokamerami už v podstate nemali čo riešiť, pretože vyhorela elektroinštalácia v rozvodnej skrini a oheň zhasol. Iba odvetrali zadymené priestory pretlakovou ventiláciou.

Pri novej čerpacej stanici v Trebaticiach na križovatke s Borovcami v piatok podvečer nabúrali dve osobné autá značky Volkswagen. O jedného zraneného sa postarali záchranári. Hasiči na havarovaných vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia, vytečené prevádzkové kvapaliny posypali sorbčnou látkou a odstránili ich z cesty. Po zdokumentovaní nehody autá odtlačili na krajnicu a pozametali úlomky.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana