Týždeň plný nehôd a vyčíňania víchrice

  • Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 6. októbra 2020, 00:02

V stredu 30. septembra nadránom sa na Partizánskej ulici v Piešťanoch zrazili dve autá, pričom dodávka sa prevrátila na bok. Vodič ostal zakliesnený a hasiči ho museli vyťahovať cez spolujazdcove dvere. Účastníkom nehody poskytli prvú predlekársku pomoc, jeden z nich skončil v nemocnici. Hasiči ešte vykonali na autách protipožiarne opatrenia.

V stredu 30. septembra nadránom sa na Partizánskej ulici zrazili dve autá. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

Na Žilinskej ceste začalo vo štvrtok 1. októbra horieť vozidlo Jeep Cherokee. Hasiči požiar spôsobený prevádzkovo-technickou poruchou v motorovej časti uhasili vysokotlakovým prúdom vody.

Silný vietor zhodil v piatok popoludní strom na cyklochodník v Piešťanoch. Hasiči prekážku odstránili. Na druhý deň vyrážali na Kuzmányho ulicu, kde suchý veľký konár vo výške asi osem metrov ohrozoval chodcov, aj ten odstránili. V sobotu 3. októbra sa tiež vplyvom veternej smršte zrútila lampa na Vrbovskej ceste. Hasiči miesto ohraničili, zavolali na pomoc elektrikárov a ponáhľali sa k ďalšiemu výjazdu – tentoraz smerom k Hornej Strede, kde mal vodič auta značky Škoda Kodiaq zrážku s poľnou zverou. Laň ostala nehybne ležať na poli. Hasiči na vozidle vykonali protipožiarne opatrenia a postarali sa o vytečené prevádzkové kvapaliny.

V obci Banka pri hoteli Panoráma víchrica v nedeľu 4. októbra nadránom vyvrátila borovicu. Hasiči z cesty prekážku odstránili.

Na križovatke Štefánikova-Radlinského došlo vo večerných hodinách k zrážke osobného auta zn. Mercedes Benz s cyklistom. Hasiči boli záchranárom nápomocní pri manipulácii a naložení zraneného muža do sanitky.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava