Jeden zo žiakov piešťanskej školy bol pozitívne testovaný

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 18. septembra 2020, 17:31

Jeden zo žiakov ZŠ na Brezovej ulici, ktorá je v zriaďovateľskej pôsobnosti Mesta Piešťany, bol pozitívne testovaný na COVID-19. V súvislosti s týmto potvrdeným prípadom ochorenia príslušná základná škola a Mesto Piešťany prijali na zabránenie ďalšieho šírenia ochorenia COVID-19 opatrenia.

(Autor: google.com/maps)

Žiaci, ktorí boli v úzkom kontakte s pozitívne testovaným na COVID-19 musia zostať v domácej izolácii do 24. septembra.

Výchovno-vzdelávací proces v danej triede, ktorú pozitívne testovaný žiak navštevoval, sa prerušuje do 24. septembra.

Informácie o organizácii výchovno-vzdelávacie procesu v celej škole budú zverejnené na web stránke školy: https://zsbrepy.edupage.org/

Mesto zároveň v súvislosti s vysokým nárastom ochorenia na COVID-19 v našej krajine žiada verejnosť o zodpovedné správanie, dodržiavanie predpísanej respiračnej etikety „RUKY – ODSTUP – RÚŠKO“ (R-O-R), zvýšenú hygienu, vyhýbanie sa dlhodobému pobytu v uzavretých priestoroch vo väčšej skupine osôb – ak to nie je nevyhnutné.

O ďalšom vývoji situácie a prípadných nových opatreniach budeme informovať.

MsU Piešťany

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav