Burzou zbierali peniaze na lieky pre zvieratá

Piešťanský útulok opäť zorganizoval burzu na pomoc pre zvieratá. Tentoraz výťažok z nedeľného predaja v mestskom parku poputuje na nákup liekov a diétneho krmiva pre chlpáče.

Výťažok poputuje na nákup liekov a diétneho krmiva pre chlpáče. (Autor: Útulok Piešťany)

Regionálne centrum Slobody zvierat v Piešťanoch organizuje burzy na pomoc pravidelne, tentoraz opäť priniesli rozmanitý tovar do mestského parku, kde sa mohli počas popoludňajšej prechádzky zastaviť aj náhodní okoloidúci. Za symbolickú cenu si mohli zakúpiť zariadenie do domácnosti, kuchynské aj dekoratívne potreby, ale i hračky a podobne, pričom vyzbierané peniaze poslúžia na nákup liekov a špeciálneho krmiva.

Foto: Útulok Piešťany

Riaditeľka útulku Ľubomíra Baleková pripomína, že opäť bude možnosť využiť akciu na kastráciu mačiek, keďže prídu pomôcť veterinári z Rakúska: „Opäť sa nám naskytla možnosť kastrácií za veľmi výhodnú cenu od overenej rakúskej organizácie, ktorá nám chodí pomáhať aj s kastráciami psíkov.“ Kastrácie sa uskutočnia 21. septembra a maximálny počet je šesť mačiek a osem kocúrov. Treba sa prihlásiť vopred priamo cez útulok. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava