Sokolovce počas víkendu hodovali

Obyvatelia Sokoloviec sa počas uplynulého víkendu nenudili. V obci sa totiž uskutočnili tradičné hody, pričom nechýbali kolotoče, dobrá hudba a občerstvenie, ba dokonca na futbalové ihrisko zavítali aj veterány.

Na kolotočoch sa zabavili malí i veľkí. (Autor: am)

Kým kolotoče dorazili do Sokoloviec už v stredu 9. septembra, poriadna hodovačka sa začala počas víkendu. V piatok jej ešte predchádzala Oldies party a v sobotu od dopoludňajších hodín sa začal plánovaný bohatý program. Zbrane, výstroj a uniformy z druhej svetovej vojny predviedol počas výstavy Klub vojenskej histórie Carpathia, Klub vojenskej histórie ČSĽA ukázal zbrane používané v časoch najväčšieho vojnového konfliktu a neskôr v Československu.

Do areálu futbalového štadióna prišli aj historické vozidlá, v ktorých sa záujemcovia mohli previezť. Nasledoval futbal a hudba až do rána. V nedeľu si, kto chcel, mohol vyskúšať zábavu bungee running či wrecking ball a napokon malých i veľkých potešili sokoliari. Hody sa niesli v skvelej atmosfére, ľudia sa postretali, zabavili, zasmiali a zatancovali si.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav