Z kresla na Floreáte môžete pozorovať autá

Netrvalo to dlho a opäť sa našiel nešťastník, ktorý nevie, že nepotrebné kusy nábytku môže buď niekomu priamo darovať, alebo ich treba odviezť do zberného dvora. Namiesto toho staré kreslo vyvliekol ku kontajnerom na chodník.

Vyhodené kreslo už ktosi stihol aj posprejovať. (Autor: am)

Kreslo sa na križovatke Námestia J. Kráľa a Tichej ulice v Piešťanoch nachádza už viac ako týždeň. Stihlo niekoľkokrát zmoknúť, ktosi ho už dokonca podpísal. Ťažko si predstaviť, že si ho niekto v takomto stave ešte vezme k sebe čo i len na chalupu. Možno, ak by bolo ešte v počasím nezničenom stave ponúknuté zdarma cez internet, nový majiteľ by sa našiel. Teraz je vhodné akurát na likvidáciu.

Tou však nie je vyvlečenie nepotrebnej veci k smetiakom. Odpad, ktorý je umiestnený vedľa kontajnerov, je vnímaný ako čierna skládka. Takým spôsobom ho napokon pracovníci aj odvážajú, čo znamená, že je zvlášť fakturovaný a platíme ho všetci z mestského rozpočtu.

Starý nábytok, ale aj iný nadrozmerný či prebytočný separovaný odpad je možné odviezť do zberného strediska na Žilinskej ceste. Od 1. augusta je otvorený v pondelok až piatok od 6.30 do 18.00 h, v sobotu od 8.00 do 13.00 h. Po predložení občianskeho preukazu je pre obyvateľov mesta zadarmo.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina