Týždeň v znamení havárií a pokrčených plechov

V utorok 1. septembra dostal vodič BMW na mokrej vozovke v Moravanoch nad Váhom šmyk a vrazil v protismere nielen do zaparkovaných dvoch áut na chodníku, ale poškodil aj plot, bránku a plynovú skrinku pri rodinnom dome a zranil sa. Piešťanskí hasiči vykonali na vozidle protipožiarne opatrenia, vodičovi poskytli prvú predlekársku pomoc, miesto vyznačili kužeľmi a vytečené prevádzkové kvapaliny zlikvidovali.

(Autor: OR HaZZ Piešťany)

Na Nábreží Ivana Krasku v Piešťanoch sa v stredu 2. septembra zrazili dve osobné autá. Nehoda sa zaobišla bez vážnejších zranení, až na ruku jedného z účastníkov. Hasiči mu vyčistili rany na boľavej končatine a na vozidlách vykonali potrebné opatrenia.

V ten istý deň zrazilo auto cyklistku na Štefánikovej ulici v Piešťanoch. Hasiči cyklistku, ktorá mala bolesti členka, preniesli na bezpečné miesto a vykonali potrebné opatrenia.

Dve osobné autá vrazili do seba vo štvrtok 3. septembra napoludnie na križovatke ulíc Mojmírova-Žilinská, vodiči sa pri nej, našťastie, nezranili. Hasiči vykonali na vozidlách protipožiarne opatrenia.

V Sokolovciach skončilo auto v poli na streche vo štvrtok krátko pred polnocou. Nehoda bez zranení si vyžiadala najmä obrátenie vozidla nazad na kolesá a jeho odtiahnutie.

V piatok 4. septembra popoludní sa na Krajinskom moste zrazili tri autá. O tejto nehode píšeme na inom mieste novín.

Aj v sobotu 5. septembra dopoludnia sa na Krajinskej ceste opäť zrazili tri automobily. Nehoda sa zaobišla bez zranení. Hasiči vykonali protipožiarne opatrenia a na likvidáciu ekologickej škvrny použili perlit.

V Dubovanoch do stromu narazil vodič osobného auta Opel Corsa, našťastie sa mu nič vážnejšie nestalo. Aj tu privolaní hasiči vykonali protipožiarne opatrenia na vozidle.

V nedeľu 6. septembra pred deviatou hodinou večer mal neznámy vodič naraziť do stanu rozloženého v katastri obce Jalšové.  Hasiči tam dorazili po cestičkách popri Váhu. Od partie ľudí, ktorá tam stanovala, dostali informáciu, že vodič ušiel potom, čo nabúral do stanu. V ňom sa nachádzali dve ženy, pričom jednej poranil nohu. Zranenej Maduničanke poskytli hasiči predlekársku pomoc.

Piešťanskí hasiči okrem uvedených zásahov v uplynulom týždni ešte dvakrát zasahovali na súde, kde bola nahlásená bomba. Išlo o planý poplach.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj