V Piešťanoch otvárajú aj druhú Top Ligu

Nová sezóne Niké TOP ligy v malom futbale sa nezadržateľne blíži. V snahe urobiť súťaž najdostupnejšiu a najzaujímavejšiu pre čo najviac tímov a rozhodli Piešťanoch, spustiť registrácie do 2. Niké TOP ligy.

Ilustr. foto © TOP liga Piešťany

Snahou súťaže bolo odjakživa dať možnosť zahrať si malý futbal čo najväčšiemu množstvu ľudí. Z dôvodu vysokej kvality 1.Niké TOP ligy v Piešťanoch, keď za tímy hrajú viacerí veľmi dobrí hráči, často aj so skúsenosťami z najvyššej ligy,  sa organizátori rozhodli spustiť registrácie aj do ligy, ktorá bude dostupná aj rekreačným hráčom.

Rovnaké úrovne líg už dlhšie fungujú v Bratislave, Trnave a Nitre a ligy sa tešia veľkej priazni a obľube hráčov, keďže je to ideálna voľba pre tímy, ktoré si chcú z chuti zahrať malý futbal alebo aj pre nové tímy, ktoré sa s malým futbalom zoznamujú. Možno práve druhá liga môže byť odrazovým mostíkom k vybudovaniu silného tímu, ktorý sa časom dostane do prvej ligy a bude hrať vyrovnané zápasy s tými najlepšími.

Rovnako je ešte stále možné prihlásiť sa aj do 1. Niké Top Ligy v Piešťanoch. Všetky podstatné informácie sú k dispozícii na oficiálnom webe súťaže www.topliga.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj