Vyskúšajte si 17 rôznych športov na jednom mieste

  • Podujatia / Piešťany
  • 4. septembra 2020, 00:02

Aj Pierre de Coubertin, zakladateľ novodobých olympijských hier, by mal z trénerov a tréneriek občianskeho združenia HappyMove radosť! Myšlienka vzájomnej spolupráce všetkých miestnych športových klubov, podpora základnej pohybovej prípravy detí a možnosť vybrať si obľúbený šport nadobudla reálne kontúry.

Deň plný pohybu sa bude konať v sobotu 5. septembra v HS Centre Piešťany. (Autor: Pohyb s úsmevom - Happymove)

HappyMove organizuje v spolupráci s Asociáciou športových klubov Piešťany a športovými klubmi deň plný pohybu, ktorý sa bude konať v sobotu 5. septembra v HS Centre Piešťany. V príjemnom prostredí si tak môžete užiť 17 rôznych športov na jednom mieste. Registrácia detí sa začína o 9.30 h a už od desiatej rozhýbeme celý areál. Vstup do športového priestranstva je zadarmo, občerstvenie a pitný režim budú pre deti zabezpečené. Počas športovej akcie budú dodržané všetky nariadenia ministerstva zdravotníctva v súvislosti s pandémiou COVID-19.

Okrem rôznych pohybových aktivít na jednotlivých stanovištiach sú pripravené sprievodné aktivity – tvorivé dielne, ukážky prvej pomoci, maskoti rozprávkových postavičiek, vzácne rady od fyzioterapeutky či stretnutia s piešťanskými profesionálnymi športovcami. Deň plný pohybu vyvrcholí vystúpením rapera Ega.

Šport a dobrovoľnícke charitatívne aktivity idú ruka v ruke už celé roky. V rámci projektu Búrame bariéry, ktorý zabezpečuje Asociácia pomoci postihnutým APPA, na záver vyžrebujeme bohatú tombolu a výťažok z nej bude venovaný telesne hendikepovanému členovi HappyMove na rehabilitačné cvičenia v centre zdravia Possibilitas Piešťany.

Ďakujeme všetkým, ktorí poskytli sponzorské dary, pretože im nie je ľahostajná kvalitná príprava budúcich športovcov. Špeciálne poďakovanie patrí HS Centru za poskytnutie priestorov pre športujúce deti a širokú verejnosť.

Športu zdar 5. septembra 2020!

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava