Hasili balíky slamy pod stromami

Piešťanskí hasiči od 24. do 27. augusta riešili nehodu na Záhradnej ulici v Piešťanoch aj na Inoveckej v obci Banka a spolu s Vrbovčanmi hasili požiar slamy a suchého porastu v Prašníku.

V obci Prašník horeli balíky slamy pod stromami a tiež suchý porast. (Autor: DHZ Vrbové)

V pondelok 24. augusta sa na Záhradnej ulici zrazili dve osobné motorové vozidlá. Pri nehode sa ľahko zranila vodička jedného z áut a jej dieťa. Príslušníci HaZZ Piešťany im poskytli prvú predlekársku pomoc, vymedzili miesto zásahu a na vozidlách vykonali protipožiarne opatrenia. Po príchode záchranky zranené osoby odovzdali do rúk lekára.

V obci Banka na Inoveckej ulici v utorok 25. augusta nabúral motocyklista. Nehoda sa zaobišla bez zranení, hasiči riešili len únik prevádzkových kvapalín. Na motocykli tiež vykonali protipožiarne opatrenia.

V obci Prašník horeli balíky slamy pod stromami a tiež suchý porast vzdialený len asi dvadsať metrov od vysokého napätia a asi tridsať metrov od priehrady. Požiar vypukol v stredu 26. augusta vo večerných hodinách. Pred príjazdom HaZZ Piešťany sa na mieste nachádzali dobrovoľní hasiči z Vrbového s technikou. Na likvidáciu použili dva vysokotlakové prúdy vody a lopaty.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek