Nepokazme si to!

A máme tu september. Odlietajú lastovičky, končia sa dovolenky a deti sa vracajú po polroku späť do školy. Tak uvidíme, dokedy im to vydrží a či ich epidemiologické opatrenia zasa z lavíc nevyženú. Aj keď oproti jari nie je v spoločnosti už toľko pokory a veľká časť populácie radšej verí konšpiráciám a politikom, ktorí sa k tejto skupinke voličov upli.

(Autor: pixabay.com)

Sme svedkami toho, ako dochádza k parazitovaniu radikálov na citlivej téme, ktorá trafila tú cieľovú skupinu obyvateľstva, ktorú chcú osloviť. Aj keď je ich postup vlastne logický, keďže vedia, že ich voličmi sú aj ľudia, ktorí veria, že očkovanie je smrť, že tajomné organizácie unášajú deti pre adopcie homosexuálnymi pármi, že rakovinu lieči Savo, že Zem je plochá a proti vplyvu 5G sieti ich uchráni alobal na hlave.

A tak je vlastne úplne normálne nahrať video, v ktorom líder slovenských fašistov s vyšinutým pohľadom blúzni, že „zjavenia Jána v Biblii jasne hovoria, kto neprijme spolu s očkovacou látkou čip, nebude môcť ani obchodovať, nebude môcť predávať, nebude môcť nakupovať. Nebude môcť robiť v podstate nič“.

To však nie je jediná téma z prostredia hejslovákov a hejvlastencov, ktorá v súčasnosti frčí na sociálnych sieťach. Keďže tie o utečencoch v električkách, ihlách na benzínových pumpách či nákazlivej homosexualite zo Západu ich voličov za srdcia už tak nechytá.

Stačí článok o príchode zahraničnej investície a výstavbe výrobných prevádzok a hneď je komentovaný okruhom hlavne absolventov vysokej školy života v oblasti ekonómie, kybernetiky či strojárenskej a poľnohospodárskej produkcie.

A i v tomto prípade sa chytajú témy politici, ktorí v tomto okruhu ľudí vidia šance na prilákanie svojej voličskej základne a ako papagáje dookola opakujú, že sme iba montážnou dielňou. To je síce pravda, ale, žiaľ, v súčasnosti na niečo iné z vlastných síl nemáme.

My totiž ešte stále potrebujeme, aby v zahraničí niekto vymyslel a naprojektoval výrobok. Potom, aby nám dodal výrobnú linku, zorganizoval výrobu a dohliadal na nás, aby sme to nepokazili ešte pri výrobe.

Za takých podmienok vieme čokoľvek vyrobiť a máme z toho osoh. Napríklad rozhodujúci príjem do štátneho rozpočtu. Aby bolo na zdravotníctvo, školstvo, dôchodky a podobne. Takže vďaka aj za tie montážne dielne. Také, ako je nemecký Volkswagen, francúzsky PSA či kórejská Kia.

Hlavne aby sme si už konečne poradili s tou hnusobou a aby na tom Západe prešpikovanom homosexualitou to, čo vyrobíme, mal aj kto kupovať. Preto: Nepokazme si to! 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava