Testy zamestnancov župného úradu v Trnave boli negatívne

  • Spravodajstvo / Región
  • 27. augusta 2020, 12:22

Po pozitívnom teste na ochorenie COVID-19 v prípade jednej pracovníčky Úradu Trnavského samosprávneho kraja absolvovalo testy ďalších 25 zamestnancov, ktorí s ňou prišli do kontaktu. Výsledok všetkých testov bol podľa trnavského župana Jozefa Viskupiča aj po opakovanom testovaní negatívny.

(Autor: FB Trnavský samosprávny kraj)

Zamestnankyňa bola minulý týždeň identifikovaná Regionálnym úradom verejného zdravotníctva v Trnave ako kontakt pozitívne testovanej osoby, s ktorou sa zúčastnila na oslave. Vedenie Úradu Trnavského samosprávneho kraja preventívne nariadilo prácu na doma zamestnancom, ktorí s touto zamestnankyňou prišli do styku. Následne boli títo zamestnanci otestovaní a po poučení o dodržiavaní epidemiologických opatrení boli umiestnení do domácej karantény.

Úrad podľa Viskupiča v prijímaní opatrení postupuje v spolupráci a podľa pokynov Regionálneho úradu verejného zdravotníctva v Trnave. V jeho budove sú stále obmedzené návštevy verejnosti. Platia aj ďalšie protiepidemiologické opatrenia vrátane merania teploty zamestnancov pri ich príchode do práce.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela