Vďaka predplatnému vyhral školskú tašku pre vnuka

  • Mladí dnes / Kultúra a spoločnosť / Piešťany
  • 23. augusta 2020, 00:01

Letná súťaž Piešťanského týždňa, v ktorej ste vďaka objednaniu ročného predplatného novín hrali o nákupné poukážky a plnú školskú tašku z predajne Podnikateľ, je už ukončená. Víťazom hlavnej ceny sa stal Rudolf Hudzík z Piešťan, ktorý novou taškou potešil svojho vnuka Lukáša Masaroviča.

Lukášovi vyhral novú školskú tašku starý otec Rudolf Hudzík. (Autor: am)

Víťazovi Rudolfovi Hudzíkovi predplatné Piešťanského týždňa vypršalo práve v čase trvania letnej súťaže, tak si ho obnovil, čím sa do nej zapojil.

„Ani som nevedel, že súťaž prebieha, ale vnukovi sa nová školská taška, samozrejme, zíde,“ povedal nám výherca počas toho, ako si Lukáš, v začínajúcom školskom roku už ôsmak, vyberal novú tašku v predajni Podnikateľ na Ulici A. Hlinku v Piešťanoch. „Mládenci rastú, tašky sú im menšie, takže treba prispôsobiť veľkosť,“ doplnil Hudzík.

Výhra rodinu potešila, a tak si majiteľ novej tašky rovno prezrel ponuku na internetovej stránke predajne e-podnikatel.sk. Tam je uvedená celá ponuka tašiek, z ktorých časť sa nachádza priamo v predajni a je možné si ich ma mieste prezrieť a odskúšať, ostatné je možné objednať.

Do školskej tašky rodina rovno vybrala aj zošity, kalkulačku, pravítka a ďalšie dôležité pomôcky pri vzdelávaní, a to až do celkovej hodnoty výhry, ktorá bola 70 eur.

Hudzíkovci budú odoberať Piešťanský týždeň aj naďalej a podľa výhercu si v ňom celá rodina nájde čosi. Doma si uschovávajú aj ústrižky, keďže jeden z vnukov je hokejista a druhý hádzanár, a o ich športových úspechoch sa v novinách pravidelne môžu dočítať.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj