Trnavská vodárenská spoločnosť hľadá generálneho riaditeľa

  • Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 19. augusta 2020, 00:02

Spoločnosť je dominantným dodávateľom pitnej vody prostredníctvom verejného vodovodu a prevádzkovateľom verejnej kanalizácie v okresoch Trnava, Piešťany a Hlohovec. Jej akcionármi sú obce a mestá v regióne.

Trnavská vodárenská spoločnosť sídli v Piešťanoch (Autor: red)

Trnavská vodárenská spoločnosť hľadá vo výberovom konaní nového generálneho riaditeľa. Pozícia sa uvoľnila koncom februára po odchode Radovana Foltinskeho. Vedením spoločnosti bol až do skončenia výberového konania poverený Vladimír Púčik, ktorý dlhé roky pôsobí v jej predstavenstve. Uchádzači o post generálneho riaditeľa musia svoje žiadosti o účasť vo výberovom konaní doručiť na adresu spoločnosti do 25. augusta.

Kandidát na pozíciu generálneho riaditeľa Trnavskej vodárenskej spoločnosti musí mať ukončené vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa, riadiacu prax v obchodnej spoločnosti s minimálne 100 zamestnancami, musí ovládať legislatívu, ktorá sa týka prevádzkovania verejných vodovodov a kanalizácií a splniť aj niektoré ďalšie požiadavky.

Trnavská vodárenská spoločnosť so sídlom v Piešťanoch je dominantným dodávateľom pitnej vody prostredníctvom verejného vodovodu a prevádzkovateľom verejnej kanalizácie v okresoch Trnava, Piešťany a Hlohovec. Jej akcionármi sú obce a mestá v regióne, pričom najväčšími sú mestá Trnava (29,68 %) a Piešťany (14,22 %). V minulom roku zaznamenala vodárenská spoločnosť výnosy 21,1 milióna eur a zisk po zdanení 578-tisíc eur. Vyrobila a odberateľom dodala 15,5 milióna metrov kubických pitnej vody. V správe mala 801 kilometrov vodovodnej a 585 kilometrov kanalizačnej siete.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof