Aké ste mali leto?

Určite poznáte tie dni, keď nestíhate vôbec, ale absolútne nič. Na každý deň máte naplánovaných XY záležitostí, ktoré treba vyriešiť, a namiesto toho, aby sa vám ich darilo pekne postupne odškrtávať, pridávajú sa do zoznamu ďalšie neočakávané zvraty. Napokon záležitosti, ktoré treba riešiť, sa len odsúvajú a tlačíte ich pred sebou ako balvan.

Presne v tomto rozpoložení sa práve nachádzam, a teda zatiaľ nevidím svetlý koniec. Tak aspoň dúfam, že ste na tom o čosi lepšie. 🙂

Veď človek by ani nepovedal, že leto je už takmer za nami. Bolo iné, stále vo veľkej miere ovplyvnené tým, čím si spoločnosť prechádzala na jar. Stále sa nekončiaca pandémia koronavírusu dávala o sebe najavo nielen v obchodoch, službách či vo verejnej doprave prostredníctvom všadeprítomnej dezinfekcie a rúšok, ale vo veľkom ovplyvnila aj letný turizmus.

Množstvo ľudí, ktorí zvyknú počas prázdninových mesiacov tráviť čas v prímorských dovolenkových rezortoch, tento rok zvolilo alternatívu „zostanem radšej doma“. No azda to nikomu veľmi neubralo zo zážitkov a pamätných momentov. Ako sa vraví – nezáleží na tom, kde si, ale s kým si.

A tak niekto možno prežil viac času, ako zvyčajne trávi, s rodinou, niekto sa azda vydal na okružnú cestu našou malebnou krajinou a spoznal zákutia doposiaľ ním neobjavené, niekomu sa domácnosť rozrástla o nového člena a ktosi azda po uvoľnení korona-obmedzení mohol svoj vzťah konečne spečatiť vzájomným „áno“.

Posledná z menovaných udalostí uplynulý víkend urobila novomanželku aj z našej bývalej kolegyne, ktorá bola roky prvým styčným bodom verných čitateľov Piešťanského týždňa s celou redakciou, komunikovala s inzerentmi, oslávencami i smútiacimi rodinami. Ešte raz vám obom, Brezákovci, srdečne blahoželám a prajem, aby ste zažili množstvo nezabudnuteľných a krásnych spoločných chvíľ.

O tom, ako trávili uplynulé dni ľudia v regióne, sa opäť dočítate aj na nasledujúcich stranách Piešťanského týždňa. Domáci chvíľu žili kauzou zebra (strana 5), ale napríklad deti z vrbovského tábora zbierali zážitky len taká radosť (strana 8). Ba dokonca v Piešťanoch sa talentované deti týždeň v tábore učili dialógy, piesne a choreografie, aby svojim blízkym predviedli muzikál Neberte nám princeznú (strana 10). Nezabudnite si k tomu pozrieť aj fotogalériu na našom webe piestanskydennik.sk.

Takže ak nemáte veľa povinností, na chvíľku sa posaďte, zalistujte si v čerstvých novinách a prečítajte si, čo je nové v okolí. Prajem vám krásny týždeň a aj zvyšok leta.

0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila