Topligu v malom futbale ovládol 365 Gym Team!

Počas uplynulého týždňa vyvrcholila piešťanská Top Liga v malom futbale. Sezónu jar/2020 vyhral premiérovo tím 365 Gym Team, ktorý v dramatickom finále porazil HPN Stars až na pokutové kopy. Z bronzu sa tešili hráči Varion-u, ktorí v súboji o tretiu priečku zdolali Misfits C jednoznačne 5:2.

Hráči 365 Gym Team sa tešia z premiérového víťazstva v Toplige. © Topliga Piešťany

Vo finále sezóny Jar/2020 sa stretli tímy 365gymteam a HPN stars. 365 Gym team nastupoval do svojho tretieho finále pričom, doteraz sa im nepodarilo získať titul, čim sa dostávali pod veľký tlak. Na druhej strane tím HPN Stars mal po 4. a 3. mieste veľkú chuť preskočiť “postupku” umiestnení a vynechať druhé miesto.

Zápas sa v tomto duchu aj začal vyvíjať a po výbornom výkone vyhrával tím HPN Stars do polčasu 2:0. Keď v 28. minúte zvýšil už na 3:0, zdalo sa, že na 365 Gym team padne obrovská psychická deka a o zápase bude rozhodnuté. Opak bol pravdou a 365 Gym team ukázal, prečo to už tretiu sezónu po sebe dotiahol do finále.

Tromi gólmi vyrovnal stav zápasu na 3:3 a nasledoval penaltový rozstrel. V prvých štyroch sériách sa strelci na oboch stranách nemýlili a vyzeralo to na veľmi dlhú noc. Napokon však prišiel v 5. a 6. sérií zlom kedy sa vyznamenali brankári oboch tímov. Napínavá séria pokračovala ďalej a v 7. sérií opäť premenili obaja strelci. Ôsma séria však už rozhodla o celom finále a hrdinom sa stal Martin Rybnikár z 365 Gymteam. Najskôr vychytal strelca súpera,  aby si následne sám postavil loptu na penaltový bod a nekompromisne premenil. Rozhodol tak o premiérovom titule pre 365 Gym Team.

Finále:

365 Gym Team – HPN Stars 4:3 (0:2) na pokutové kopy

Góly: Klasovitý 2, Nagy – Nagaj 2, Jakubek

Súpisky finalistov – 365 Gym Team: Klasovitý, Nagy, Rybnikár, Čáp, Svetlík, Strecký, Valachovič, Majtényi, Kováčik, Slobody. HPN Stars: Nagaj, Jakubek, Radošovský, Chebeň, Hanic, Valo, Kotula, Filin, Miklovič, Pyšný, Jančovič, S. Valo, Mizerík, Majgot.

V zápase o tretie miesto sezóny Jar/2020 sa stretli tímy Varion a Misfits FC.  Počty hráčov na oboch stranách boli diametrálne odlišné keď Varion nastúpil iba s jedným hráčom na striedanie. Do zápasu však vstúpil, ako veľká voda a v 20. minúte bolo už 5:0. Misfits FC sa v závere polčasu podarilo gólom znížiť a polčas tak skončil 5:1. Na začiatku druhého polčasu sa Misfits FC podarilo vstreliť aj druhý gól avšak skúsený tím súpera už drámu nedopustil a tak po výsledku 5:2 získal bronzové medaily.

O 3. miesto:

Varion – Misfits FC 5:2 (5:1)

Góly: Hikel 2, Fačkovec 2, Pevala – Kusý

Zdroj: Topliga Piešťany

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav