Vodnopólisti kempovali na Eve

Mladí vodnopólisti opäť strávili na kúpalisku Eva parádny čas. Posledný júlový týždeň sa stretávali ešte intenzívnejšie ako obvykle, pretože spolu zažili už štvrtý ročník kempu, ktorý pre nich zorganizoval Klub vodného póla Kúpele Piešťany spolu s Parlamentom mladých mesta Vrbové.

Tábor na kúpalisku Eva mal za cieľ zabaviť, ale aj utužiť kolektív. (Autor: archív Dušana Saba)

Aby sa vodnopólové nádeje lepšie spoznali a strávili spolu čas i mimo vody, absolvovali spolu viaceré aktivity, súťaže a športy aj na súši. Keďže tím spolu musí vedieť komunikovať a spolupracovať, do programu kempu boli zaradené viaceré teambuildingové činnosti. Lepšie sa tak podarilo novým členom zapadnúť medzi tých, ktorí už v KVP fungujú dlhší čas. „Tieto aktivity posilňujú kamarátstva, ale keďže to robíme už štvrtý rok, poznajú aj nás,“ povedal animátor Dušan Sabo, ktorý si spolu s ostatnými kolegami týždeň s vodnopólistami užil. Tento rok s ohľadom na hygienické opatrenia a bezpečnosť zostali s deťmi iba na Eve a upustili od výletov či prespávania v areáli kúpaliska.

Aj tak si však užili kopec zábavy. Jeden deň si deti na Eve opekali, inokedy mali zasa pátraciu akciu, hrali vodné hry s balónmi a športovali – najviac ich bavil volejbal. A keďže sa nachádzali v areáli kúpaliska a dni boli horúce, nechýbalo poriadne letné osvieženie v bazéne Evy, ktorá tento rok prevádzkuje už 86. sezónu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek