Grape priniesol festivalovú atmosféru do centra Piešťan

Piešťanský mestský park sa v uplynulých dňoch premenil na Park duševného zdravia. Postarali sa o to organizátori obľúbeného Grape festivalu, ktorý sa tento rok pre hygienické opatrenia súvisiace s koronakrízou nemohol uskutočniť vo svojich štandardných rozmeroch. Namiesto neho však vznikla festivalová zóna priamo v srdci Piešťan.

Mini Grejp v Piešťanoch. Foto: am

Nielen hudba, jedlo a nápoje, ale aj humor, hry, súťaže a oddychová zóna. To všetko priniesla do mestského parku malá verzia festivalu Grape, ktorý potrvá ešte celú sobotu.

O 14.00 h vystúpia na pódium Hudobného pavilónu komici zo Silných rečí, potom si budete môcť pozrieť dokument 10 rokov Grejpu. O 16.30 h sa v diskusii s Marekom Madrom, psychológom a programovým riaditeľom Občianskeho združenia IPčko dozviete, prečo je dôležité starať sa o dušu a ako jednoducho môžete požiadať o pomoc, ak to sami nezvládate. Ľudia z IPčka budú tiež počas celej soboty pripravení poradiť vám, ak sa nachádzate v zložitej životnej situácii, alebo sa potrebujete vyrozprávať.

Hudobný program pokračuje aj dnes. Pred Domom umenia vystúpia Medial Banana, Gleb a záver programu bude patriť kapele Billy Barman.

Pozrite si fotogalériu:

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel