Horela stará maštaľ vo Vrbovom

Piešťanskí hasiči okrem jedenástich výjazdov, ktoré mali v utorok 28. a v stredu 29. júla k popadaným konárom a stromom v Piešťanoch i obciach regiónu, boli vo štvrtok 30. júla v Nižnej, kde sa prevrátila posádka osobného motorového vozidla značky Hyundai na strechu. To ostalo mimo cesty, o posádku sa postarali záchranári. Hasiči prevrátili auto nazad na kolesá a vykonali na ňom protipožiarne opatrenia.

Nielen piešťanskí, ale aj vrbovskí hasiči likvidovali požiar starej maštale na Šteruskej ceste vo Vrbovom. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

V ten istý deň ich zavolali do Piešťan na Lúčnu ulicu, kde bol nebezpečne naklonený strom, ktorý ohrozoval domy, plot, elektrické vedenie, ľudí na chodníku a zaparkované autá. K odstráneniu nebezpečného stromu povolali hasičov z Hlohovca, pretože bolo potrebné použiť výškovú techniku a Piešťanci majú auto s plošinou v servise.

V nedeľu 2. júla sa na Krajinskej ceste vyliali pohonné hmoty z osobného auta, ktoré tadiaľ prechádzalo. Hasiči škvrnu odstránili perlitom.

V rovnaký deň pred pol šiestou večer sa ohnivý kohút zahryzol do strechy starej opustenej maštale bývalých Štátnych majetkov na Šteruskej ceste vo Vrbovom. Zasahovali tu miestni dobrovoľní hasiči spolu s piešťanskými profesionálmi. Na likvidáciu požiaru použili „cé“ prúdy vody, strešnú konštrukciu rozobrali a ohniská dohasili. Piešťanci prišli zo zásahu až pred pol deviatou večer, podobne na tom boli aj Vrbovčania.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín