Piešťany Street ART Festival už tento víkend

Pozývame všetky vekové kategórie na tradičné, aj menej tradičné, vystúpenia pouličných umelcov, ktoré budú prebiehať v rámci piateho ročníka Street ART festivalu, v sobotu 1. augusta od 15.00 h, v centre a v širšom centre mesta Piešťany.

Street art v roku 2019 (Autor: am)

Tohtoročný festival sa rozširuje z hrania na ulici aj do partnerských kaviarní a reštaurácií, aby si návštevníci mohli vychutnávať vystúpenia umelcov spolu s osviežujúcimi nápojmi a chutným jedlom. Zároveň chcú takto urobiť centrum farebnejšie a predstaviť pre návštevníkov mestské (urban) umenie.

Hlavným účinkujúcim tohtoročného festivalu je Divadlo Haaf Zuzany Haasovej, ktoré zahrá v Hudobnom pavilóne v Mestskom parku divadelné predstavenie pre deti s názvom Odvážny Zajko. Zuzana Haasová taktiež vystúpi so svojou pouličnou show Cirkus Romána.

Ďalšími headlinermi Street ARTu sú „Balkan, Gipsy, Klezmer dychovka” Circus Problem z Českej republiky, funk-rocková Nora Carusso z Nového Mesta nad Váhom, Chór Vážskych Muzikantov z Trenčína alebo trnavská kapela GeminiIrish Music.

Tradične, okrem oficiálneho programu, organizátori pripravili aj tri pouličné zóny ZAHRAJ SI, kde môžu vystúpiť a použiť aparatúru alebo elektrickú prípojku neohlásení pouliční umelci.

Celý program festivalu nájdete na www.urbantone.sk.

ts

0 Shares

Najnovšie správy

V úvode apríla sa na Banke konalo jarné upratovanie obce. Organizovala ho obec od ôsmej hodiny rannej až do obeda,…
  • 15.04.2024, 16:46
  • Spravodajstvo
Dnes je pondelok 15. apríla. Tento deň je Svetovým dňom umenia. Meniny má Fedor.
  • 15.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 16. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hlasu. Meniny má Dana, Danica.
  • 16.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 16. apríla 2024
Meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf