Novým vedúcim galerijného oddelenia sa stal Martin Sedlák

Mestské kultúrne stredisko Piešťany prostredníctvom svojej facebookovej a instagramovej stránky prezradilo, kto sa stane novým riaditeľom galerijného oddelenia.

Zdroj: Galéria MsKS Piešťany

Galéria MsKS priblížila, že na základe odborne stanovených kritérií na pozíciu vedúceho galerijného oddelenia boli do výberového konania, ktoré sa uskutočnilo 27. júla, prizvaní štyria uchádzači. Po prezentácii vízií kandidátov odborná komisia rozhodla v prospech Mgr. art. Martina Sedláka.

Odbornú komisiu výberového konania tvorili vedúci Odboru personalistiky a miezd MsÚ Piešťany, referent pre kultúru MsÚ Piešťany, zástupca primátora mesta Piešťany, predsedníčka odborovej organizácie MsKS Piešťany a dvaja historici umenia. Predsedom komisie bol riaditeľ MsKS Piešťany.

Nový vedúci galerijného oddelenia nastupuje do funkcie od 1. augusta.

Pozícia vedúceho galerijného oddelenia vznikla po tom, čo pre reorganizáciu dostal od nového riaditeľa MsKS Petra Sedláčika výpoveď dlhoročný galerista Martin Valo. Jeho pozícia tak zanikla a vznikla nová, na ktorú bolo potrebné mať dosiahnuté vysokoškolské vzdelanie.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava