Směřička mení Prahu za Lučenec, zahrá si aj Ligu majstrov

  • Šport / Futbal / Ostatné športy
  • 26. júla 2020, 10:30

Slovenský futsalový reprezentant Martin Směřička sa po vypršaní zmluvy v Slavii Praha vracia do rodnej vlasti. Dvadsaťpäťročný Pobedimčan sa dohodol na spolupráci s Mimelom Lučenec. Vo farbách klubu z Novohradu by sa mal predstaviť aj v novej edícii Ligy majstrov.

Futsalový reprezentant patril k najlepším hráčom v českej najvyššej súťaži. © Futsal Slavia Praha

Dvadsaťpäťročný Směřička pôsobil v českej metropole od sezóny 2016/2017. Predtým hrával za bratislavskú Pinerolu, s ktorou v roku 2015 získal majstrovský titul. Celkovo odohral za Slaviu 88 zápasov, strelil 55 gólov a pridal 52 asistencií. V minulosti si obliekal aj dres FK Dragons Podolie. V národnom tíme absolvoval 44 zápasov, strelil trinásť gólov.

„V čase núdzového stavu som trávil čas doma na Slovensku s rodinou, a zistil som, že mi to veľmi vyhovuje. Cítime sa tu viac doma ako v Prahe, a minimálne tento rok, by som rád doma zostal. Chcem poďakovať klubu , jeho vedeniu, spoluhráčom, za skvelé dni, keď som mohol byť súčasťou Slavie. Klub mi vytvoril skvelé podmienky, výborne funguje, a vždy plnil všetky dohody. Je to smutné lúčenie, už teraz viem, ako mi kabína bude chýbať. Aj preto by som si nerád zatváral dvere, pretože je možné, že sa vrátim trebárs na play-off, alebo v budúcnosti. Špeciálne ďakujem prezidentovi klubu, s akým pochopením moje rozhodnutie a dôvody ktoré ma k nemu viedli prijal. Odchádzam teraz zo Slavie s tými najlepšími pocitmi, klub sa nezmazateľne zapísal do môjho života a ja verím, že ten krásny zošívané dres si niekedy v budúcnosti ešte oblečiem. Každému hráčovi môžem Slaviu odporučiť,“ povedal o svojom konci v pražskej Slávii Martin Směřička. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav