Patrik Lušňák bude hrať za Poprad

Po predchádzajúcej sezóne v tipsportligovom tíme HK Nitra mieri útočník Patrik Lušňák do konkurenčného družstva HK Poprad.

V najvyššej slovenskej súťaži síce 31-ročný rodák z Piešťan vystriedal už viacero klubov, za Poprad ešte nehral. „Poznám trénera Petra Mikulu, ktorý ma oslovil a ja som si povedal, že idem do toho. S klubom som sa dohodol už len na podmienkach,” povedal Lušňák pre web HK Poprad.

Účastníka MS v rokoch 2015 a 2016 zlákali pod Tatry vysoké ambície. „Poprad patrí posledné roky medzi najlepšie mužstvá, potvrdil to aj v uplynulej sezóne, keď pred play-off vyhrával jeden zápas za druhým. Verím, že to tak bude pokračovať. Proti Popradu sa mi hralo ťažko, pretože mal vždy útočníkov, ktorí hrali dopredu a ťažko sa ich bránilo. Na domácom ihrisku to bolo vždy ťažké,” prezradil Lušňák.

V popradskej kabíne pozná viacero hráčov. „Počas prípravy som bol niekoľkokrát na ľade s Mirom Preisingerom a vo Zvolene som hrával s Lukášom Handlovským. Myslím si však, že poznám viacerých chalanov,” pokračoval s dôvetkom, že na nový ročník sa cíti byť pripravený. „Chcem pomáhať víťaziť, vrátiť sa k svojej hre a dávať body a góly,” dodal.

Patrik Lušňák hral na Slovensku v najvyššej súťaži okrem rodných Piešťan aj za Skalicu, Zvolen, Košice a Nitru, v Slovane Bratislava odohral dve sezóny v KHL. V Česku pôsobil v Chomutove, Brne aj Třinci, v Bielorusku v tíme Junosť Minsk.

SITA

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 23. apríla 2024
Meniny má Vojtech, zajtra Juraj