Auto prevrátil na strechu

Smolu mal v pondelok 13. júla vodič Škody Octavia, ktorý sa medzi obcami Kočín a Lančár prevrátil s vozidlom na strechu. Keď k nemu piešťanskí hasiči dorazili, muž bol už mimo auta, mal poranenú dolnú končatinu. O zraneného vodiča z Jaslovských Bohuníc sa postarala privolaná záchranná služba.

Vodič Škody Octavia havaroval medzi Kočínom a Lančárom. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

Hasiči vykonali na havarovanom vozidle protipožiarne opatrenia, miesto vytýčili dopravnými kužeľmi a riadili premávku. Potom pomohli odťahovej službe naložiť ho na odvoz.

Pár minút pred štvrtou hodinou ráno v stredu 15. júla riešili hasiči podivnú kovovú nádobu, ktorú ktosi nechal na parkovisku pred piešťanskou poliklinikou. V nádobe, ktorá bola zavoskovaná, sa nachádzala neznáma látka. Hasiči dvakrát premerali špeciálnym prístrojom, či v nej nie je niečo nebezpečné, ale meraniami nič nezistili.

Vo štvrtok 16. júla absolvovali hasiči previerkové cvičenie na vodnej nádrži Sĺňava. Bolo zamerané na čerpanie vody z prírodného zdroja za pomoci na to určenej hasičskej techniky.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava