Výbornú sezónu Šimovej v USA prekazil koronavírus

Piešťanská tenistka Tatiana Šimová má za sebou druhý rok v USA, kde aktuálne pôsobí na floridskej ASA College v Miami na Floride. Po výborných výkonoch v prvom ročníku sa jej za oceánom darilo aj v tom druhom.

Piešťanka Tatiana Šimová dosahuje v USA výborné výsledky. © archív T. Šimovej

Už vo svojom premiérovom roku v USA sa jej náramne darilo, keď po výborných výsledkoch získala ocenenie nováčik roka v USA i v regióne Florida. Na to nadviazala aj vo svojom druhom ročníku, v ktorom pôsobila na rovnakej univerzite. „Vyhrala som regionálne majstrovstvá v USA vo dvojhre aj vo štvorhre i celonárodne majstrovstvá vo dvojhre. Taktiež som bola v Kalifornii na najväčšom univerzitnom turnaji s najlepšími školami a v rebríčku mi patrilo prvé miesto vo dvojhre. Bohužiaľ sa sezóna z dôvodu koronavírusu skončila skôr ako mala. Napriek tomu som získala ocenenie pre druháka roka,“ priblížila nám svoj výpočet úspechov talentovaná piešťanská tenistka, ktorá v ďalšom ročníku zmení univerzitu a bude pôsobiť na University of Louisville.

Obsiahly rozhovor s Tatianou Šimovou vám prinesieme v Piešťanskom týždni č. 30.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava