Kočík tróni na kovoch, oblečenie skončilo na zemi

Opäť ten istý, neustále sa opakujúci problém. Niektorí obyvatelia stále nedokážu pochopiť, že odstavenie nepotrebných vecí z domácnosti medzi kontajnery nie je ohľaduplné ani k ostatným občanom, ale ani k životnému prostrediu.

Takto asi podľa niekoho vyzerajú kovy. Foto: am

Na vyhodenie odpadkov v Piešťanoch slúži široká škála farebných kontajnerov, kam človek môže svoj odpad umiestniť. Dokonca aj na oblečenie, ktoré je aktuálne rozhádzané stojisku na Vážskej ulici, je vyhradená samostatná biela nádoba. Napriek tomu si niekto povedal, že uložiť veci vedľa koša bude lepšie. A dopadlo to tak, že oblečenie napokon trčalo z kovov i tetrapakov.

Samostatná kategória sú kusy nábytku, alebo kočíky. Tento odpad, ak človek usúdi, že je zrelý na vyhodenie, treba zaviezť do bezplatného zberného strediska, ktoré je otvorené šesť dní v týždni a sídli na Žilinskej ceste. Ak sú veci použiteľné, vhodné je ponúknuť ich ďalej napríklad prostredníctvom internetových bazárov. Takto totiž tvoria len zbytočnú skládku, ktorú ale napokon bude musieť niekto upratať.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava