Auto na Rekreačnej zavalil konár stromu

  • Piešťany / Spravodajstvo / Región
  • 1. júla 2020, 00:01

Odstavenie vozidla na parkovisku nemusí byť vždy bezpečné. Ukázalo sa to v pondelok 22. júna, keď na zaparkované auto na Rekreačnej ulici v Piešťanoch padol obrovský konár stromu, ktorý sa odlomil rovno nad autom vplyvom silného vetra. Stalo sa to podvečer. K zavalenému vozidlu prišli nielen hasiči, ale aj mestskí policajti. Príslušníci HaZZ konár popílili a odstránili. Vodič mohol už len spočítavať škody, ktoré mu touto udalosťou na automobile vznikli.

Obrovský konár sa odlomil vplyvom silného vetra. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

Dva spadnuté konáre prekážali vodičom, ktorí v stredu 24. júna jazdili z Banky smerom na Havran. Aj tieto konáre piešťanskí hasiči odstránili z cesty.

V piatok 26. júna po ôsmej ráno mal problémy na diaľnici vodič auta, ktorému sa začalo dymiť z motorovej časti. Horela izolácia, a aj keď ju pohotovo uhasil vodou a hasiči už zdanlivo nemali čo robiť, ukázalo sa, že ich zásah – odpojenie batérie a prekontrolovanie vozidla – bol potrebný. Izolácia znova začala tlieť. Poruchu spôsobila netesnosť výfukového potrubia. Požiar tentoraz uhasili hasiči.

V sobotu v noci pred obcou Borovce začali vytekať z odstaveného vraku vozidla prevádzkové kvapaliny. Hasiči ich zasypali perlitom. Pretože nebol zistený vlastník vraku, odťahová služba ho nemohla naložiť a odviezť.

V dome na Čkalovovej ulici v Piešťanoch mali v sobotu 27. júna problém s požiarom sadzí v komíne. Keď tam hasiči prišli, v piecke už bolo vyhasnuté, uhlíky rýchle majiteľ odstránil. Po prekontrolovaní prístrojmi sa však ukázalo, že požiar sadzí sa nachádza vo vrchnej časti komína. Hasiči ho lokalizovali, povalu odvetrali a majiteľa poučili o ďalších opatreniach.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek