Športové zápolenie o majstra piešťanského parku

  • Piešťany / Šport
  • 23. júna 2020, 00:01

3.ročník stolnotenisového turnaja neregistrovaných hráčov „ o majstra piešťanského parku“ prilákal rekordný počet 31 pretekárov rôznych vekových skupín a pohlavia. Počasie organizátorom z Centra voľného času AHOJ narobilo spočiatku nemalé starosti, ale nakoniec sa vyčasilo a turnaj sa mohol uskutočniť.

(Autor: CVČ Ahoj)

Napriek neúčasti obhajcu z minulého ročníka Ľuboša Balóna turnaj na športovej úrovni nestratil. Hralo sa rovnako ako minulý rok opravným vylučovacím systémom na dve prehry. Do finále sa prebojovali bronzový medailista z minulého ročníka Piešťanec Šimon Bednár a nováčik súťaže Soňa Kuhrtreiber, s bohatými stolnotenisovými skúsenosťami.

Soňa Kuhrtreiber  sa stala v histórii prvou víťaznou ženou tohto turnaja.

V dramatickom zápase bola úspešnejšia Soňa Kuhrtreiber  a po víťazstve 2:1 sa stala v histórii prvou víťaznou ženou tohto turnaja. Na treťom mieste sa umiestnil Matej Šimo z Piešťan. Milým prekvapením pre účastníkov bola pripravená slávnostná torta, ktorú upiekla bývalá športovkyňa p. Milada Antalíková.

Podujatie zhodnotil riaditeľ CVČ Ahoj Miroslav Petráš, ktorý vyslovil radosť zo zvýšeného záujmu verejnosti o tento šport v Piešťanoch a jeho rôznorodosti z pohľadu  veku a pohlavia. Najmladší účastník mal 12 rokov a najstarší prekročili 60 ku. Prvý krát sa zúčastnili 3 ženy. Chýbali účastníci zo zahraničia, i keď sa pôvodne nahlásili záujemci z Estónska a Ukrajiny. Problémom ostáva zvýšenie počtu hracích stolov,  nakoľko je počas turnaja veľa prestojov a turnaj sa predĺžil až do tmy.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava