JUMPING OPEN AIR Párty: Ešte stále sa môžete pridať!

Skákací maratón JUMPING OPEN AIR Párty sa uskutoční! Náhradný termín pre túto obľúbenú športovú akciu je 11. júl a skvelá správa je, že ešte stále je možné sa pridať.

JUMPING OPEN AIR Párty – 1.Máj Vitaj mala pôvodne prvého mája otvárať leto. V tom čase platné opatrenia ju neumožnili zorganizovať, no milovníci skákania sa môžu tešiť na náhradný termín. Celá akcia pritom zostáva nezmenená. Zostáva rovnaké miesto aj účasť profi inštruktorov, len termín napokon pripadol na sobotu 11. júla.

Tento rok bude už v poradí 7. ročník párty s prívlastkom JUMPING OPEN AIR.  Prvé dve akcie sa konali na Zelenej vode v Novom Meste nad Váhom, ďalšie ročníky už v Piešťanoch na Lodenici. Práve tam sa uskutoční aj očakávaný 7. ročník.

Každoročne pribúdajú noví fanúšikovia tohto podujatia, prichádzajú jumperi nielen zo Slovenska, ale aj z Česka či Rakúska. Organizátori preto očakávajú vysokú účasť cvičiacich i tento rok a veria, že prekonajú 200vku.

Prostredie Lodenice je na takéto masové podujatia ideálne. Zúčastniť sa môžu všetci, ktorí si radi zaskáču štvorhodinový maratón s minimálne desiatimi profi inštruktormi a inštruktorkami.

Viac informácií o akcii a info o rezerváciách trampolín nájdete na FB udalosti, alebo na tel. č. Sju 0949 759 901.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín