Dom umenia bude premietať aj tento týždeň

Už štvrtý týždeň premietne Dom umenia Piešťany obľúbené filmy, medzi ktorými si nájdu to svoje milovníci svetovej i česko-slovenskej kinematografie, ale pri rozprávkach sa zabavia aj deti.

Ľadová sezóna 3 © BONTONFILM

Počas sledovania filmu musíte mať nasadené rúško. Šesťtomiestna sála tiež poskytuje dostatok priestoru na to, aby ste mohli sedieť v primeranej vzialenosti od ostatných návštevníkov.

A aký je tento týždeň program kina? V utorok 23. júna o 18.00 h v Dome umenia premietnu film Parazit. Čierna komédia sleduje chudobnú, ale prefíkanú štvorčlennú rodinu, ktorá sa rozhodne infiltrovať do bohatej domácnosti biznismena Parka. Čo sa môže stať, keď sa stretnú dva odlišné svety? Originálne dielo majstrovsky pracuje s prvkami thrilleru, drámy, ale aj satiry a prináša vtipný a nepredvídateľný divácky zážitok.

V stredu si prídu na svoje deti. O 16.00 h si s nimi môžete pozrieť Ľadovú sezónu 3. NeNORMálny ľadový medveď Norm spolu s nezničiteľnými lumíkmi tentoraz zasahuje v ďalekej Číne.

A vo štvrtok 25. júna o 18.00 h sa na plátno opäť dostane Posledná aristokratka. Newyorčan Frank (Hynek Čermák) získa vďaka svojim šľachtickým predkom dávne rodové sídlo – zámok Kostka. S dcérou Máriou (Yvona Stolařová) a ženou Vivien (Tatiana Vilhelmová) sa chystá na veľký návrat do Čiech. Stretnutie romantických predstáv s realitou prinesie veľa zábavných situácií.

0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav