Ukrajinec po víkendovom vyčíňaní čelí obvineniam z troch skutkov, zranil aj svojho rodáka

  • Krimi / Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
  • 17. júna 2020, 14:00

Obvineniam z ťažkej ujmy na zdraví, neoprávneného používania cudzieho motorového vozidla a z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky čelí 33-ročný Ukrajinec.

(Autor: polícia)

Pri jeho víkendovom vyčíňaní v obci Lošonec v okrese Trnava vážne zranil svojho rodáka. V areáli bývalého družstva si sadol alkoholom posilnený Ukrajinec do vysokozdvižného vozíka a chcel sa povoziť. Vo vysokej rýchlosti však nad vozíkom stratil kontrolu, nezvládol zákrutu a s vozíkom sa prevrátil. Vrchná časť kabíny dopadla na nohu druhého Ukrajinca. Ten skončil so zlomenou stehennou kosťou a liečiť sa bude štyri až šesť mesiacov. Policajti Ukrajincovi pri dychovej skúške na alkohol namerali 1,92 promile. Vyšetrovateľ predložil prokurátorovi návrh na podanie obžaloby. Cudzinec sa zdržiaval na Slovensku bez platného povolenia na pobyt. Do rozhodnutia súdu zostáva v cele policajného zaistenia. Ako dodala polícia, za spôsobenie ťažkej ujmy na zdraví z nedbanlivosti hrozí trest na jeden až päť rokov.

sita

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava