Hostia v kúpeľoch si užijú pieskovú pláž

Tridsať metrov dlhá pláž naplnená 75 tonami bieleho piesku je už od piatka 12. júna pripravená pre hostí kúpeľného hotela Balnea Splendid. Dovolenku v ňom si nepochybne užijú najmä rodiny s deťmi.

Piesok pracovníci každé ráno odokryjú a večer zasa zabezpečia. Foto: am

Tony piesku sa do areálu navážali dva dni, aby ho v závere minulého týždňa otestovali prví hostia. Už niekoľko dní predtým pritom prebiehali prípravné práce.

A to všetko preto, že od 12. júna až do septembra si dovolenku na Kúpeľnom ostrove môžu vychutnať celé rodiny vďaka jedinečným all inclusive pobytom v Balnea Splendid.

Za pieskovou plážou tak tento rok nemusia rodiny s deťmi cestovať až k moru. Splendid hosťom navodí skutočnú prímorskú atmosféru. Jej súčasťou sú ihriská na mini futbal a volejbal, detské pieskovisko či stolný tenis.

Na svoje si prídu detičky, na ktoré v rámci allinclusive pobytu čaká špeciálny detský klub s profesionálnou lektorkou, v ktorom sa deti môžu tešiť na mini diskotéku, športové a kreatívne aktivity. Maskotom detského klubu bude páv Splendy, keďže s pávom sa spája legenda objavenia liečebných zdrojov v Piešťanoch.

K dispozícii teda je vnútorná herňa, vonkajšie ihrisko, päť dní v týždni budú prebiehať animácie. Prispôsobené deťom je aj zariadenie, a tak kým napríklad na toalete ich čaká schodík na pohodlnejšie umývanie rúk, rodičia budú mať k dispozícii okrem iného aj prebaľovacie pultíky či odpadkové koše na plienky.

Dôležité je, že rodičia môžu počas pobytu relaxovať pri niektorom z bazénov, vo fitness centre alebo využiť niektoré zo 60 kúpeľných procedúr. Samozrejmosťou all inclusive pobytov je plná penzia a občerstvenie a nápoje počas celého dňa napríklad aj v plážovom bare. K dispozícii tam bude zmrzlina, waffle, palacinky, hot dog, langoš, kukurica, špecialita dňa, ale aj nealko nápoje, pivo a víno.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava