Stačí sekunda nepozornosti a 5 000 litrová cisterna s naftou je v priekope

  • Spravodajstvo / Región
  • 12. júna 2020, 14:37

Polícia dnes dokumentovala dopravnú nehodu na Malženickej ceste a hľadá svedkov nehody. Vodička osobného auta pravdepodobne vychádzala z miesta ležiaceho mimo cesty a náhle vošla do jazdnej dráhy cisterne s 5 000 litrami nafty.

Vodička osobného auta náhle vošla do jazdnej dráhy cisterne s 5 000 litrami nafty. (Autor: polícia)

Vodič v snahe vyhnúť sa zrážke strhol riadenie, dostal sa do šmyku, cisternu otočilo o 180 stupňov a prevrátená skončila v priekope. Našťastie, k úniku nafty nedošlo. Vodič bol prevezený do nemocnice, rozsah jeho zranení zatiaľ nie je známy. Dychovou skúškou nebolo u neho zistené požitie alkoholu. Polícia na nevyhnutne potrebný čas uzatvorila úsek cesty a vykonáva odklon premávky. 

Cesta je v týchto chvíľach ešte uzatvorená, odťahová služba aktuálne vyslobodzuje prevrátenú cisternu.

„Ak ste boli svedkami tejto nehody, ozvite sa nám do súkromnej správy na FB stránke Polícia SR-Trnavský kraj. Pomôžete nám tak nehodu rýchlejšie objasniť,“ obracia sa na verejnosť polícia.

TS KrPZ Trnava

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava