Bazár kníh chcú opakovať

Začítali sa do napísaných riadkov a ak ich kniha upútala, ešte aj jej kúpou prispeli na realizovanie rôznych aktivít. V sobotu 6. júna sa v priestoroch piešťanskej Kúpeľnej dvorany zaplnili stoly knihami najrôznejších autorov.

Foto: am

Deň pred samotným charitatívnym bazárom prinášali Piešťanci, ale aj ďalší priaznivci svoje prečítané a nepotrebné knihy na miesto, kde v súčasnosti pôsobia občianske združenia Apolin a Aksen. Práve na činnosť týchto združení, ktoré pôsobia pod strechou Kúpeľnej dvorany v piešťanskom mestskom parku, bol určený výťažok z bazára.

Kníh sa na mieste objavilo skutočne dosť. Nechýbala detská literatúra, odborná, cudzojazyčná i lyrická, ale vášniví čitatelia objavili aj množstvo románov s rôznou tematikou. Prelistovať si,a prípadne i za symbolickú cenu knihu zakúpiť, mohli takmer celý deň. 

Občianske združenia plánujú bazár opakovať, prípadne zriadiť akúsi dynamickú knižnicu, do ktorej budú môcť ľudia knihy prinášať, ale rovno si aj inú môžu vziať domov prečítať.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava