Vrbovské vetry budú v „mini“ verzii

Kým ostatné festivaly sa buď rušia, alebo presúvajú na ďalší rok, organizátori Vrbovských vetrov našli spôsob, ako ľuďom priniesť zábavu aj toto leto. Obľúbené Vrbovské vetry dostali prívlastok „mini“.

Obľúbená súťaž v jazde na hojdacích koňoch je vždy zdrojom veľkej zábavy. (Autor: dan)

Vrbovské mini vetry sa uskutočnia v pôvodne plánovanom termíne, a to v sobotu 4. júla. A keďže premiér Igor Matovič na pondelkovej tlačovej konferencii oznámil, že od júla do konca roka bude možné uskutočniť podujatia do tisíc ľudí, organizátori obmedzili počet návštevníkov. Tých bude prvú júlovú sobotu na vrbovskom futbalovom štadióne 999 plus jeden „precceda“.

„KORONA zamiešala karty. Preto budeme na Vrbovských mini vetroch krstit HRACIE KARTY S HROU PRECCEDA. Táto hra bude zabalená ako súčasť nového CD Vrbovkí vítazi G20 ktoré vychádza pri príležitosti 20 teho výročia založenia hudobno-pracovnej skupiny,“ napísal na Facebooku organizátor festivalu Branislav Jobus.

V upravenom programe Vetrov sa napokon predstaví Para, Chikilikitua, Bijouterriér, ale aj domáci Vrbovskí Víťazi a Karpatské chrbáty. Kompletný program a nové informácie nájdete TU.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín