Hasiči vyrážali najmä k nehodám

Piešťanskí hasiči mali v minulom týždni plné ruky roboty najmä pri dopravných nehodách, no volali ich aj k údajne nebezpečnej látke na detskom ihrisku v Rakoviciach či k bezvládnej osobe v byte na Krížnej ulici v Piešťanoch ležiacej za zamknutými dverami.

Pri prevádzke Billa sa zrazili tri automobily. (Autor: OR HaZZ Piešťany)

Pracovný týždeň hasičov sa začal v utorok 26. mája nadránom v obci Ducové. Privolali ich k dvom horiacim autám na dvore rodinného domu, od ktorých vzplanuli aj susediace stromy. Požiar pod kontrolu dostalo päť hasičov spolu s dvomi kusmi hasičskej techniky. Odhadovaná škoda na majetku je sedemtisíc eur.

Ešte v ten deň popoludní hasičov privolali na Krížnu ulicu v Piešťanoch k uzamknutým dverám. Po ich otvorení našli na zemi bezvládnu osobu, ktorú odovzdali záchranárom.

Vo večerných hodinách vyrážali k požiaru opusteného domu vo Veľkých Kostoľanoch. Viac o zásahu píšeme v samostatnom materiáli.

V stredu odstraňovali vytečené ropné produkty po nehode na Žilinskej ceste pri Bille, kde sa zrazili tri autá. Nehoda spôsobila len majetkové škody a obišla sa bez zranení.

K dopravnej nehode ich privolali aj na nadjazd nad diaľnicou na výpadovke z Piešťan do Vrbového. Zrazili sa tu dve osobné autá. Hasiči vyslobodili jednu zakliesnenú osobu a zranenú prevzali záchranári.

Hasičov minulý týždeň privolali aj na detské ihrisko do Rakovíc. Tam čerstvo dokončené ihrisko niekto pooblieval neznámou látkou.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav