Vynovený Mliečak otvárajú už v piatok

Areál, ktorý milovali tisíce Piešťancov, opäť ožíva. Brána Mliečaku sa pre prvých hostí otvorí už v piatok a za ňou bude návštevníkov čakať posedenie pri dobrom jedle a kvalitnom slovenskom pivku.

Zájdite do Mliečaku už tento piatok. Foto: am

Priestor, ktorý roky dotváral atmosféru centra kúpeľného mesta, v týchto dňoch dostáva novú tvár. Kompletnou rekonštrukciou prechádza interiér, ale aj veľká terasa, ktorá bude už v piatok pripravená slúžiť prvým hosťom.

Stoly už sú podľa súčasných predpisov nachystané v dvojmetrových odstupoch, a tak si návštevníci môžu posedieť na terase Mliečaku pri kofole aj čapovanom Urpineri.

Ak sa rozhodnete zavítať, hladní nezostanete. Ochutnať môžete pizzu, hotdog či hranolčeky a prácu kuchára pritom uvidíte na vlastné oči priamo za „okienkom“. A pokojne vezmite aj deti. Na bezpečne situovanej terase sa pre nich aktuálne pripravuje detské ihrisko.

Po otvorení interiérovej časti si budete môcť vychutnať raňajky, kávu i obed, večer si zasa posedíte v podniku s atmosférou dobrého pubu. Mliečak má totiž ambíciu pohostiť celé rodiny.

Vítaní sú teda všetci – aj rodičia s malými deťmi, pre ktoré bude pripravený plne vybavený prebaľovací kútik.

V budúcnosti sa v Mliečaku môžete tešiť na športové prenosy, večerné hry aj podujatia. To všetko v podniku, ktorého krédom je byť férový voči svojim hosťom, zamestnancom i partnerom. Podnik chce tiež prispieť k rozvoju regiónu a zameriavať sa tak bude na lokálne výrobky a suroviny.

Príďte sa teda už v piatok pozrieť, ako to v Mliečaku vyzerá.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava