Majú zlodeja, majú lup, ale zatiaľ nikomu nič nechýba

  • Polícia pátra / Nezaradené / Piešťany / Spravodajstvo
  • 19. mája 2020, 11:29

Ťahať káble nemusí byť vždy bezpečné. Kuriózny prípad dnes riešia piešťanskí mestskí policajti v koordinácii so štátnou políciou. Prichytili chlapíka, ktorý ťahal cez koľaje na železnici pri protihlukovej bariére drahé medené káble. Majú lup, majú zrejme zlodeja, ale komu káble chýbajú a odkiaľ drahý a ťažký materiál pochádza, sa nevie.


V týchto miestach za zelenou bránou (vľavo) údajne muž tie káble našiel... (Autor: vd)

V utorok 19. mája ráno pri hliadkovej činnosti mestská polícia natrafila na chlapíka, čo odťahoval hrubé elektrické káble s množstvom medi za protihlukovú bariéru v Piešťanoch na Vrbovskej ceste, aby ich tam zrejme v bezpečí skryl, očistil a s najväčšou pravdepodobnosťou vzácny kov speňažil.

V týchto miestach za zelenou bránou (vľavo) údajne muž tie káble našiel…

Podľa našich informácií dva už očistené káble našli policajti pod nadjazdom zo strany priemyselného areálu, dva ten chlapík ťahal cez železnicu a dva veľkosti asi osem-deväť metrov ešte našli v priestore za bránou, kde sa nachádza železničná „vlečka“ vedúca od Ružového mlyna k niekdajšiemu priecestiu do Kanady. „Ja som tie káble tu našiel,“ bránil sa obvineniu unavený mladý muž v maskáčových nohaviciach a tričku, sediaci na chodníku a fajčiaci cigarety.

Polícia káble zmerala, zdokumentovala a hľadá ďalšie stopy. O tom, ako to celé dopadlo, vás budeme informovať.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav