Vstupenky môžete vrátiť aj tento týždeň

Ak ste sa nemohli dostaviť do pokladne Domu umenia Piešťany minulý týždeň, kedy bolo možné vrátiť vstupenky na zrušené či presunuté podujatia, nezúfajte. Dom umenia prichádza s novým termínom.

Dom umenia Piešťany. (Autor: am)

Svoje peniaze za lístky zakúpené priamo v pokladni Domu umenia dostanete naspäť od 18. do 22. mája, a to v čase od 12.00 do 15.00 h.

Pri vrátení vstupeniek získate naspäť plnú finančnú hodnotu. Pri zakúpení vstupeniek cez www.ticketportal.sk je potrebné sa riadiť usmerneniami Ticketportalu v rubrike s názvom Zmeny a zrušenia.

Pri návšteve pokladne je nutné dodržiavať prísne hygienické zásady. Povinné je použitie ochranných rúšok, ktoré zakrývajú nos a ústa. Pri vstupe treba použiť dezinfekciu rúk alebo ochranné rukavice. V radoch udržujte aspoň dvojmetrové odstupy medzi sebou navzájom. Pred pokladňou priamo v budove môže byť prítomný iba jeden návštevník.

V prípade akýchkoľvek nejasností, týkajúcich sa vrátenia vstupeniek, kontaktujte programovú prevádzku Domu umenia Piešťany mailom: dom-umenia@slovanet.sk a uveďte svoj telefonický kontakt.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav